Návrh, implementace a integrace nástroje pro vytváření automatických integračních testů - Kuchta, Michal (Jihočeská univerzita, 2020)
Diplomová práce se zabývá vývojem nástroje pro vytváření automatických integračních testů. V teoretické části jsou popsané již existující dostupné nástroje pro automatické testování. Hlavní část diplomové práce je zaměřena na návrh, implementaci a integraci nástroje pro vytváření integračních testů. Součástí práce je také návrh a konfigurace virtuálního prostředí pro spouštění vytvořených integračních testů. Výsledná aplikace je následně otestována na vzorovém příkladu.
Design, implementation and integration of the tool for automatic integration test creation
Keywords: Automatizace; Testování; Virtualizace; Java; Automatization; Testing; Virtualization; Java