Problematika patogena Phytophthora infestans u sledovaných odrůd brambor - Dvořák, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Byla sledována odolnost 4 odrůd proti plísni bramboru.
The problems of the pathogene Phytophthora infestans for the monitored varieties of potatoes.
Keywords: plíseň bramboru; symptomy; ochrana; nepohlavní rozmnožování; pohlavní rozmnožování; late blight of potato; protection; symptoms; asexual propagation; sexual reproduction