Těhotenství, porod a šestinedělí v souvislosti s epilepsií z pohledu porodní asistentky - Patočková, Markéta; Machová, Alena (Solen, s.r.o., 2017)
Článek seznamuje se specifiky ošetřovatelské péče o těhotnou ženu s epilepsií v průběhu těhotenství, při porodu a v šestinedělí v souvislosti s péčí o novorozence.
Pregnancy, childbirth and the postpartum period in connection with epilepsy from the perspective of midwives
Keywords: Těhotenství; porod; šestinedělí; epilepsie; porodní asistentky; Pregnancy; childbirth; postpartum period; epilepsy; midwives