Význam klíčového pracovníka pro klienty Domova Libníč - Hellerová, Irena (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá významem klíčového pracovníka pro klienty s onemocněním schizofrenie, kteří využívají pobytových služeb v Domově se zvláštním režimem Libníč. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části. V první části je teoreticky zpracováno témaindividuálního plánování, klíčového pracovníka, klienta. Dále je tato část věnována schizofrenii a komunikaci s lidmi s psychickým onemocněním. V praktické části se zjišťuje pomocí rozhovorů praktický význam klíčového pracovníka pro klienty v Domově Libníč.
The importance of a key worker for clients of the nursing-home Libníč
Keywords: Klíčový pracovník; klient; schizofrenie; individuální plánování.; Key worker; client; schizophrenia; individual planning