Úloha monitoringu v primární prevenci - Kabátová, Iva (Jihočeská univerzita, 2008)
Úkolem mé práce je zmapovat využívání monitoringu při primárně preventivním dění na školách, zohlednění statistických údajů v návaznosti na prováděnou prevenci a zhodnotit efektivitu primární prevence v návaznosti na včasnost preventivního dění před vlastním vznikem rizikového chování či experimentování s omamnými a psychotropními látkami.
The Function of monitoring in primary prevention
Keywords: monitoring; rizikové a závislostní chování; základní škola; primární prevence; Primary prevention; Monitoring; Basic school; Risk and dependency behaviour