Cestovní ruch pro mládež ve zvolené oblasti - Chodsko - Stýskalová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Hlavním cílem práce, s názvem Cestovní ruch pro mládež ve zvolené oblasti- Chodsko, je zjistit úroveň cestovního ruchu ve zvolené oblasti. Vedlejším cílem je na základě terénního šetření navrhnout nový produkt pro vybraný segment a uvést ho na trh. V situační analýze je vymezeno území Chodska, její popis, charakteristika a výčet přírodních a kulturně-historických zajímavostí. Pro terénní šetření byla zvolena metoda formou dotazování.
Tourism for youth in selected region - Chodsko
Keywords: cestovní ruch; produkt; cena; mládež; destinace; tourism; product; price; youth; destination