OČEKÁVÁNÍ ZAHÁJENÍ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY - Prokschová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Anotace bakalářské práce: Cílem této bakalářské práce je, se zaměřit na předškolní děti Co předškoláci a jejich rodiče očekávají od mateřské školy Co si myslí, že by jejich děti měly před vstupem do Základní školy umět. Co očekávají od 1. třídy ZŠ.
EXPECTATION SCHOOL ATTENDANCE
Keywords: Klíčová slova: vývojová psychologie; adaptační potíže; socializace; pedagog; děti; rodiče; Keywords: development psychology; adaptation problems; socialization; schoolmaster; children; parents