Život J. P. Ondoka - Veselá, Ludmila (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce zachycuje život doc. RNDr. J. P. Ondoka, Th.D. od dětství přes studia, věznění, práce v Botanickém ústavu i na Jihočeské univerzitě až do jeho smrti. Ukazuje jeho široké působení ve světě vědy, ve světě duchovním a ve světě čistě lidském.
Life of J. P. Ondok
Keywords: Josef Petr Ondok; politické procesy; římskokatolická církev.; Josef Petr Ondok; political trials; Roman Catholic Church.