Turistika a sporty v přírodě na 1. stupni ZŠ\\ - Holíková, Edita (Jihočeská univerzita, 2009)
Smyslem diplomové práce je snaha proniknout do oblasti turistiky a sportu na 1.stupni ZŠ.Zjistit míru zájmu, schopností a dovedností týkající se tohoto tématu. Diplomová práce nabízí hlavní úkoly, obsahy a cíle turistiky a zejména jednotlivé projekty, vhodné k využití v praxi na základních školách. Výzkumná část obsahuje několik vyhodnocených dotazníků, mapující situaci v oblasti turistiky a sportu. Jako přílohy jsou přidány fotky, mapy a obrázky.
Tourism and outdoor sports at elementary school\\
Keywords: turistika; sport; příroda; škola; dotazník; tourism; sport; nature; school; questionary