Motivace lidských zdrojů ve vybrané organizaci - Vyhnalová, Aneta (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení motivace zaměstnanců v dané organizaci a navržení doporučení, která povedou ke zlepšení stávajícího stavu. Pro analyzování bylo zvoleno dotazníkové šetření, díky kterému byly zjištěny silné a slabé stránky motivačního systému organizace. Práce končí s návrhy, které by měly zvýšit nejen motivovanost, ale i spokojenost zaměstnanců.
Motivation of human resources in the organization
Keywords: motivace; zaměstnanci; řízení lidských zdrojů; stimulace; motivation; emloyees; human resources; question sheets