Informovanost veřejnosti v Plzeňském kraji o canisterapii - Němcová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce zpracovává téma Informovanost veřejnosti v Plzeňském kraji o canisterapii a je rozdělena na dvě části. V teoretické části se zabývám obecně canisterapií, její historií, formami, metodami či canisterapeutickými technikami pro její využití. V praktické části se zabývám tím, jak je široká veřejnost informována, popřípadě jak je canisterapie širokou veřejností využívána v Plzeňském kraji. Základní informace byly získávány formou dotazníkového šetření. Výsledky dotazníku ukázaly, že respondenti z Plzeňského kraje znají canisterapii, ví kde a jak se používá, ale neznají canisterapeutická sdružení, kde by i oni mohli pomoci.
Awareness of the public of canistherapy in Pilsen region
Keywords: canisterapie; pes; Plzeň; canisterapeutické sdružení; vliv psa na člověka; canistherapy; dog; Pilsen; canistherapeutical association; influence of dog an human