Řízení lidských zdrojů se zaměřením na získávání a výběr - Baierová, Anna (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem bakalářské práce je specifikace požadavků na lidské zdroje v souvislosti s jejich získáváním a výběrem ve vybraných organizacích včetně navržení nových postupů a vhodných změn. V teoretické části jsou vysvětleny důležité pojmy jako řízení lidských zdrojů, získávání a výběr pracovníků. V praktické části je popsán výzkum, který byl prováděn v organizacích. Informace jsou získány z podnikových dokumentů, pozorováním, ze standardizovaných rozhovorů s ředitelkami a z dotazníků od zaměstnanců. Na základě výsledků jsou navrženy možné změny a postupy.
Human Resource Management Focused on Acquisition and Selection
Keywords: řízení lidských zdrojů; získávání; výběr; human resource management; acquisition; selection