Termální analýza elektrolytických gelů pro přípravu lithium-iontových baterií - Doubková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem této práce je definovat gelový elektrolyt a popsat jeho vhodné složení a vlastnosti. Tato práce dále zahrnuje přístroje a metody termální analýzy a jejich využití v rámci gelových elektrolytů.
Thermal analysis of electrolyte gel for preparation of lithium-ion batteries
Keywords: Lithiové baterie; Li-Ion; Li-Pol; termální analýza; termogravimetrická analýza; diferenční skenovací kalorimetrie; elektrolyty; polymery; soli; změkčovadla.; Lithium batteries; Li-Ion; Li-Pol; thermal analysis; thermogravimetric analysis; differential scanning calorimetry; electrolytes; polymers; salts; plasticizers