Měření přetvoření plastových dílů za působení vnějších vlivů - Duda, Milan (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této bakalářské práce je problematika měření přetvoření u plastových dílů za působení vnějších vlivů. Vybrat vhodnou měřící metodu na měření přetvořeni v průmyslových podmínkách. Výběr správné měřící metody na základě její aplikace a citlivosti se zaměřenímna tenzometry. Ověřit citlivost měřících metod na vybrané vnější vlivy (vlhkost, teplota a tlak) v dostupných laboratorních podmínkách.
Measurement strain on plastic parts under external influences