Analýza ŠVP vybraných škol v Jihočeském kraji zaměřená na obsah školní tělesné výchovy v první a druhé třídě ZŠ - Papežová, Martina (Jihočeská univerzita, 2020)
Tato práce je zaměřena na analýzu jednotlivých školních vzdělávacích programů základního vzdělávání u deseti škol městských a deseti vesnických. Zaměřuje se na to, zda je učivo shodné s Rámcovým vzdělávacím programem. Porovnává učivo jednotlivých škol podle ročníků mezi sebou.
Analysis of SEP of selected schools in the South Bohemian Region focused on the content of school physical education in the first and second classes of primary schools