Sbírka řešených a neřešených úloh ze skriptování ve WSH pro výuku předmětu Operační systémy 2 - Černý, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá problematikou v oblasti skriptování ve VBScriptu. Je vytvořena sbírka řešených a neřešených úloh, která obsahuje jednotlivé příkazy, které VBScript obsahuje a k těmto příkazům jsou vytvořeny ukázkové úlohy. V další části jsou zkonstruovány čtyři neřešené úlohy, na kterých si čtenář otestuje látku, kterou se naučil ze sbírky. V poslední řadě jsou k těmto úlohám přiložena řešení. Sbírka byla testována na studentech předmětu Operační systémy 2. Tato práce může být použita pro výuku, samostudium a testování.
Collection of solved and unsolved tasks of scripting in WSH for teaching the subject Operating Systems 2
Keywords: skriptování; VBScript; sbírka úloh; WSH; Windows; scripting; VBScript; collection of tasks; WSH; Windows