Polohová a výšková detekce části areálu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - Čtvrtník, Vladimír (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem práce je podrobně zaměřit, polohově i výškově, část areálu Jihočeské univerzity a výsledky měření graficky zpracovat v měřítku 1:500 pro další využití. Práce představuje souhrn teoretických a praktických technických postupů nezbytných k získání kvalitních výsledků pomocí metod terestrických a GNSS. Výsledkem tohoto projektu je nově vytvořená mapa zachycující současný stav lokality.
Horizontal and Vertical detection of the University of South Bohemia campus in České Budějovice
Keywords: Geodezie; měření; výškopis; polohopis; tachymetrie; GNSS; mapa; Geodesy; surveying; altimetry; topography; tacheometry; GNSS; map