Spokojenost návštěvníků Jihočeského kraje (turistická oblast Písecko-Blatensko) - Koblihová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá výzkumem spokojenosti návštěvníků Jihočeského kraje, s konkrétním zaměřením na turistickou oblast Písecko-Blatensko. Dále se práce věnuje určení faktorů ovlivňující spokojenost návštěvníků a zjištění vnímání kvantity a kvality primární a sekundární nabídky cestovního ruchu návštěvníky destinace. Dále se práce zaměřuje na možnosti, jak pomocí návrhu opatření zvýšit spokojenost návštěvníků Písecka-Blatenska.
Visitors' Satisfaction in South Bohemia (Písek - Blatná Tourist Area)
Keywords: spokojenost návštěvníků; primární nabídka; sekundární nabídka; faktory ovlivňující spokojenost návštěvníků; turistická oblast Písecko-Blatensko; visitors' satisfaction; primary supply; secondary supply; factors affecting visitors' satisfaction; tourist area Písecko-Blatensko