Jak vnímají sociální pracovníci utrpení - Steklá Jeřábková, Naděžda (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářské práce se zabývá vnímáním utrpení sociálních pracovníků v jejich profesi. Práce je rozdělena na dvě části, první se věnuje sociální práci a utrpení, druhá část zpracovává výzkum, jak sociální pracovníci vnímají utrpení.
How social workers perceive suffering
Keywords: utrpení; smysl; empatie; etika; sociální práce; sociální pracovník; psychologie; teologie; suffering; sense; empathy; ethics; social work; social worker; psychology; theology