EXTERNÍ A INTERNÍ VEDENÍ ÚČETNICTVÍ, STANOVENÍ KRITÉRIÍ VÝBĚRU A VYHODNOCENÍ VHODNOSTI PRO KONKRÉTNÍ PODNIK. - Razimová, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato práce má sloužit jako základní materiál srovnávající dnešní podmínky při vedení interního a externího účetnictví, definuje různé druhy externího vedení účetnictví pro různé podniky a hledá možnosti uplatnění na konkrétním podnikatelském subjektu. Cílem je zjistit vhodnost externího vedení účetnictví pro pozorovaný subjekt.
EXTERNAL AND INTERNAL ACCOUNTING, DETERMINATION OF CRITERIAS OF THE CHOICE AND APPRISAL OF THE SUITABILITY FOR A PARTICULAR COMPANY.
Keywords: externí účetnictví; interní účetnictví; odpovědnost; etika; External accounting; internal accounting; responsibility; ethics