Analýza nákupních podmínek na Třeboňsku - Kříž, Karel (Jihočeská univerzita, 2014)
Hlavním cílem práce je zhodnotit nákupní podmínky a geografické rozmístění prodejních jednotek na Třeboňsku. Diplomová práce na téma analýza nákupních podmínek na Třeboňsku se skládá ze dvou hlavních částí. První část literární rešerše představuje teoretickou část.Druhá část diplomové práce je zaměřena prakticky. Je provedena charakteristika zkoumané oblasti a geografická analýza. Pro úplnost informací jsou vedeny polostrukturované rozhovory a dotazníkové šetření. V závěru je vedena diskuze a jsou navržené vlastní návrhy na řešení některých problémů týkající se nakupování na Třeboňsku.
Analysis of the Buying Conditions at the Třeboň Area
Keywords: obchod; maloobchod; nákupní podmínky; shop; retail; buying bonditions