Řízení značky a výzkum značky Škoda - Sláma, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mojí bakalářské práce bylo provést marketingový výzkum z pohledu opakované koupě automobilů značky Škoda a navrhnout opatření pro zvýšení zákaznické věrnosti ke značce.
Brand management and research of Brand Name Škoda
Keywords: marketingový výzkum; řízení značky; věrnost značce; Škoda Auto; marketing research; brand management; brand loyalty; Škoda Auto