Návrh projektu rozvoje kulturního cestovního ruchu vybrané oblasti horního toku Vltavy - Řehořová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2012)
Návrh projektu rozvoje kulturního cestovního ruchu vybrané oblasti horního toku Vltavy identifikuje příležitosti na trhu kulturního cestovního ruchu ve vymezené oblasti, určuje optimální technické a majetkové zajištění projektu a vymezuje varianty finančního zajištění projektu. Cílem a smyslem projektu podpora rozvoje kulturního cestovního ruchu, zviditelnění dané oblasti a v budoucnu nově přístupné kulturní atraktivity veřejnosti, přilákání nových účastníků kulturního cestovního ruchu ne zcela tradiční formou a podpora umělecké tvorby.
The proposal of cultural tourism development project in selected upper Vltava region
Keywords: kulturní cestovní ruch; rozvoj; projekt; akce; událost; festival; financování; multiplikační efekt; cultural tourism; development; project; event; festival; funding; multiplier effect