Dopady realizovaných projektů místní akční skupiny Chance in Nature na rozvoj obcí - Kotousová, Eliška (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem mé bakalářské práce "Dopady realizovaných projektů místní akční skupiny Chance in Nature na rozvoj obcí" je posouzení vlivů konkrétních projektů MAS Chance in Nature na rozvoj vybrané obce. V teoretické části práce je obecně řešena problematika místních akčních skupin jakožto jedna z možností čerpání finančních zdrojů z Evropské unie a též problematika regionální politiky, která má zabránit diverzifikaci regionů v socioekonomických otázkách. Praktická část práce je zaměřena na konkrétní již zrealizované projekty s poukázáním na vliv, který měly pro danou oblast. V samotném závěru práce jsou uvedeny možné perspektivy pro realizaci projektů v programovém období 2014 2020.
Impacts of the implemented projects of the local action group Chance in Nature into development of villages
Keywords: místní akční skupina; regionální politika; regionální rozvoj; LEADER; Local action group; regional policy; regional development; LEADER