Neetická marketingová komunikace - Císařová, Alena (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce je analyzovat současný stav v oblasti etiky v marketingové komunikaci, konkrétně se zaměřit na vybranou eticky problematickou oblast a navrhnout regulační opatření. Pro tuto práci jsou konkrétně vybrány politické kampaně, jež se objevily v České republice před senátními a komunálními volbami v roce 2010 a nejsou dostatečně regulovány, a proto mohly překročit určité hranice etiky.
Unethical Marketing Communication
Keywords: marketingová komunikace; komunikační mix; etika; senátní a komunální volby 2010; marketing communication; communications mix; ethics; the Senate and municipal elections in 2010