Analýza využití regionální značky u vybraných producentů v oblasti Šumava - Krylová, Dana (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce analyzuje využití a přínos regionálních značek u vybraných producentů v oblasti Šumava, konkrétněji poté v domažlickém regionu. Hlavním cílem práce bylo zjištění dopadů certifikace a možných dalších zlepšení ve fungování programu. K získání dat byly použity řízené rozhovory, jejichž výsledky daly následně vzniknout případové studii výrobců. Závěrem byla vyslovena doporučení pro zkvalitnění poskytovaných služeb.
The analyse of exploitation the regional brand by chosen producents in the region of Šumava
Keywords: cestovní ruch; malé a střední podnikání; marketing; regionální značky; rozvoj regionů; tradiční produkty; tourism; small and medium business; marketing; regional brand; developing regions; traditional products