Analýza dlouhodobého hmotného majetku z hlediska účetního a daňového - Chaloupková, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce je analyzovat dlouhodobý hmotný majetek z účetního a daňového hlediska, porovnat jednotlivé aspekty z hlediska dopadu na daň z příjmu právnických osob.
Analysis of Tangible Fixed Assets for Accounting and Tax
Keywords: dlouhodobý hmotný majetek; odložená daň; odpisy; účetnictví; daňový pohled; tangible fixed assets; deferred tax; depreciation and amortization; accounting; tax view