Analýza vzdělávání pojišťovacích agentů - Andělová, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2008)
Pomocí kvalitativního výzkumu zjistit systém školení pojišťovacích agentů v České pojišťovně, jejich následnou motivaci a adaptaci v týmu a celé společnosti.
Analisis of education insurance agents
Keywords: vzdělávací systém; motivace; adaptační proces; odměňování; Insurance broker; education; particular trainings; motivation; adaptation process