Migrace, modernizace a virtualizace síťové infrastruktury z pohledu projektové analýzy - Pexa, Petr (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce bylo názorně představit, co z pohledu projektové analýzy, vedení, výsledné realizace a performance testování znamená zrealizovat převzetí rozsáhlé celosvětové IT infrastruktury konkrétní firmy na již nepodporované platformě, navrhnout a teoreticky ověřit plán modernizace včetně výsledné podoby a to celé zrealizovat. BP je rozdělena na teoretickou část stávající technologie prostředí, navržená nová technologie prostředí, forma project managementu, jaké nástroje / aplikace / personální zdroje jsou potřeba apod., a část praktickou proces migrace jako takové zohledňující všechny kroky. Výstupem BP je také referenční případová studie, kterou bude možné aplikovat na většinu IT infrastrukturních prostředí mezinárodních firem libovolného zaměření.
Migration, modernization and virtualization of network infrastructure according to project management
Keywords: SCRUM; Getting Real; ITIL; PRINCE2; projektová analýza; management; infrastruktura; SCRUM; Getting Real; ITIL; PRINCE2; project analysis; management; infrastructure