Účetní závěrka akciových společností - Havlíčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce bylo podat obraz o povinnostech při sestavování výkazů akciových společností při účetní závěrce v souladu s českou účetní legislativou a vyhodnotit účetní závěrku společnosti Plzeňská energetika a.s. za roky 2008 a 2009.
Final accounts of a Joint Stock Companies
Keywords: akciová společnost; účetní závěrka; rozvaha; výkaz zisku a ztráty; přehled o peněžních tocích; přehled o změnách vlastního kapitálu; joint stock company; final accounts; balance sheet; profit and loss account; statement of cash flows; statement of changes in equity