Dynamika růstu kolonií Pectinatella magnifica - Petroušová, Ester (Jihočeská univerzita, 2019)
P. magnifica je sladkovodní nepůvodní organismus z kmene Bryozoa, který se do Evropy dostal ze Severní Ameriky. Cílem diplomové práce bylo zjistit rychlost růstu kolonií na třech lokalitách v průběhu 21 dnů v červenci 2018.
Growth dynamics of Pectinatella magnifica colonies
Keywords: Pectinatella magnifica; rozeta; zooid; morfologie; Pectinatella magnifica; rosette; zooid; morphology