Uplatnění informačních technologií v obchodě - Pucová, Alena (Jihočeská univerzita, 2017)
Informační technologie jsou v dnešní době velice důležité, velká část populace si již život bez informačních technologií nedokáže představit. Setkáváme se s nimi denně, v práci, ve svém volném čase, zkrátka kdekoliv. Tato práce se zabývá informačními technologiemi ve vybraném obchodním řetězci - Globus České Budějovice. Práce se zaměřuje na konkrétní technologii,systém Scan&Go. V práci jsou popsány nejnovější technologie jako QR kody, virtuální šatny apod. Dále obsahuje kvalitativní výzkum, včetně zjištěných výsledků, vyhodnocených hypotéz a v neposlední řadě také návrhy na budoucí rozvoj.
The Concept of an Information Retail Technology
Keywords: Informační technologie; Scan&Go; kvalitativní výzkum; obchod; QR kody; Information technologies; Scan&Go; quantitative research; retail; QR Code