Vyhodnocení hlukové zátěže ve skladech a třídírnách brambor. - Vávra, Michal (Jihočeská univerzita, 2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou hlukové zátěže ve skladech a třídírnách brambor. Obsahuje naměřené hodnoty, místa obsluhy, půdorys objektu a grafy hlukové zátěže. V případě překročení hygienických limitů jsou navrženy ochranné opatření.
Evaluation noise level in storages & sorting rooms of potatoes.
Keywords: Hluk; brambory; třídírna; hlukoměr; sklad; dopravník.; Noise; potatoes; sorting plant; audio-noise meter; store; conveyer.