Analýza efektivnosti manažerské metody ve vybraném podnikatelském subjektu - Novotný, Jaromír (Jihočeská univerzita, 2011)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu manažerské metody aplikovanou na konkrétním vybraném projektu. Cílem práce je prokázání efektivity metody Design to cost na snižování nákladů vybraného podnikatelského subjetku. Použitím analýzy, statistického softwaru byla ověřena efektivita této metody. Autor prokázal úsporu nákladů konkrétního projektu ve výši 17 % (3,95 mil. Kč).
Analysis of the effectiveness of managerial method in selected business entity
Keywords: manažerská metoda; Design to cost; náklady; projekt; ekonomická krize; managerial method; Design to cost; cost; project; economic crisis