Využití sociálních sítí ve vybrané firmě - Knoblochová, Jana (Jihočeská univerzita, 2020)
Tématem této bakalářské práce je Využití sociálních sítí ve vybrané firmě. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část obsahuje dvě hlavní kapitoly. V první kapitole jsou vytyčeny základní pojmy související se sociálními sítěmi, další část kapitoly se zabývá marketingem a poslední část je zaměřená na komunikaci. Další kapitola pojmenovaná Sociální sítě a marketing obsahuje charakteristiku, historii, výhody a nevýhody a zejména využití sociálních sítí. V praktické části je představena firma WattsEnglish, Ltd. Je zde uvedeno, jaké sociální sítě firma používá a za jakým účelem. Poslední kapitola je postavena na marketingovém výzkumu na základě dotazníkového šetření, který je následně vyhodnocen a doplněn o návrhy řešení.
Using Social Networks in a Chosen Company
Keywords: internet; sociální sítě; marketing; komunikace; internet; social networks; marketing; communication