Podnikatelský záměr malého podniku s ohledem na měnící se podmínky v oblasti služeb - Cahová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřena na sestavení podnikatelského záměru vybraného podniku (v oblasti služeb) ve vybrané oblasti, analýzu okolí podniku a marketingový výzkum. Pro zpracování diplomové práce byl zvolen zcela nový podnik, staročeská restaurace.
The business plan of small company with regard to the changing conditions of service
Keywords: Podnikání; podnikatelský plán; marketingový výzkum; Business; business plan; marketing research