Kvalita v sociální práci v kontextu standardů kvality sociálních služeb - Auská, Jana (Jihočeská univerzita, 2022)
Předmětem této práce je kvalita v sociální práci v kontextu standardů kvality sociálních služeb. Teoretická část specifikuje základní pojmy jako je sociální práce, sociální služby či kvalita v sociální práci. Dále popisuje jednotlivé standardy kvality sociálních služeb a jejich význam. Tato práce obsahuje kvalitativní výzkum, který byl zrealizován prostřednictvím rozhovorů se třemi pracovnicemi krizového centra THEiA o.p.s. Pomocí těchto rozhovorů zkoumám vliv standardů kvality na práci a každodenní činnost pracovníků dané organizace a vliv na kvalitu poskytovaných služeb.
Quality in social work in the context of quality standards of social services
Kvalita v sociální práci v kontextu standardů kvality sociálních služeb
Keywords: Sociální práce; sociální služby; kvalita v sociálních službách; standardy kvality sociálních služeb.; Social work; social services; quality in social services; standards of social services.