Analýza vybrané značky z programu Česká kvalita: Q21 - prodejna 21. století - Bezemková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce bylo představení a následná analýza značky kvality Q21 - prodejna 21. století. Práce vymezuje profil značky ve vztahu ke kvalitě služeb poskytovaných maloobchodními jednotkami. Prostřednictvím dotazníkového šetření realizovaného na úrovni držitelů značky, správce značky a zákazníků dvou certifikovaných maloobchodních jednotek byly vymezeny její silné a slabé stránky. Tato značka je od roku 2010 součástí Programu Česká kvalita, který v současné době sdružuje 20 nezávislých značek. Tento Program by měl pomáhat spotřebitelům v orientaci při nákupech, ale zároveň pomoci podnikatelům při uvádění nových kvalitních výrobků a služeb na trh.
Analysis of selected brand from the Czech Quality Programme: Q21 - 21st century store
Keywords: kvalita; značka; značky kvality; maloobchodní jednotka; Program Česká kvalita; Q21 - prodejna 21. století; quality; brand; brands of quality; retail units; Czech Quality Programme; Q21 - 21st century store