Udržitelný cestovní ruch v Jihočeském kraji a Horním Rakousku - Kanovová, Monika (Jihočeská univerzita, 2017)
Hlavním cílem této diplomové práce s názvem "Udržitelný cestovní ruch v Jihočeském kraji a Horním Rakousku" bylo zanalyzování aktuální nabídky a poptávky po službách udržitelného cestovního ruchu v Jihočeském kraji a Horním Rakousku. Další cíl se týkal analýzy organizací podporující udržitelný cestovní ruch v obou regionech.
Sustainable Tourism in South Bohemia Region and Upper Austria
Keywords: cestovní ruch; udržitelný rozvoj; udržitelný cestovní ruch; agroturistika; služby; Jihočeský kraj; Horní Rakousko; tourism; sustainable development; sustainable tourism; agrotourism; services; South Bohemia Region; Upper Austria