Marketingová komunikace univerzit třetího věku - Sedláčková, Iveta (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato práce se zaměřuje na analýzu marketingové komunikace univerzit třetího věku a také porovnání komunikace vybraných univerzit, které jsou součástí Asociace univerzit třetího věku. Bakalářská práce obsahuje teoretický výklad důležitých pojmů z oblasti marketingového mixu, marketingové komunikace a univerzit třetího věku. Další částí práce je teoretická část. Ta se zakládá zejména na dotazníku, jenž vybrané univerzity vyplnily. V této části se nachází také porovnání marketingové komunikace univerzit třetího věku a návrhy na její vylepšení.
Marketing Communication at the Universities of the Third Age
Keywords: marketingová komunikace; marketing; univerzita třetího věku; marketing communication; University of the Third Age; marketing