Komunikace pracovníků živnostenského úřadu v rámci živnostenské kontroly a řešení stížností občanů - Chlistovský, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá komplexní komunikací pracovníků Obecního živnostenského úřadu České Budějovice. Sleduje kontrolní činnost, její výstupy, způsoby řešení konkrétních stížností. Přináší statistické údaje a výzkumná zjištění.
Communication of the Trade Licensing Office workers in the framework of trade controls and solutions citizens´ complaints