CRM jako prvek další možnosti rozvoje péče pro zákazníky vybrané obchodní společnosti - Kopecký, Miroslav (Jihočeská univerzita, 2017)
Diplomová práce se věnuje tématu řízení vztahů se zákazníky neboli CRM. Hlavním cílem je na základě hloubkové analýzy provést návrh implementace nového CRM systému ve vybrané obchodní společnosti, kterou byla Jednota spotřební družstvo České Budějovice.
CRM as part of another possibility for developing care for the company's clientele
Keywords: CRM; řízení vztahů se zákazníky; systém; zákazníci; věrnostní program; implementace; customer relationship management; CRM system; CRM; customer; implementation; loyalty program