Principy procesního řízení a jejich uplatnění v MSP - Lánová, Jana (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této diplomové práce je analyzovat procesní řízení a jeho principy ve vybraném podniku. Teoretická část je rozdělena do několika kapitol, kde jsou rozebrány hlavní části jako je proces, procesní management, monitorování, zlepšování podnikových procesů a další. Praktická část obsahuje studie implementace procesního řízení ve vybraném podniku. Během analýzy procesního řízení jsou aplikovány analýzy, pozorování a rozhovory s vedením a se zaměstnanci společnosti.
The principles of the process management and their applications in SMEs.
Keywords: proces; procesní management; zlepšování podnikových procesů; teorie omezení; klíčové ukazatele výkonnosti; ISO standardy; process; process management; business process improvement; theory of constraints; key performance indicators; ISO standards