Zhodnocení úspěšnosti druhů v regionálních směsích při obnově luk v Bílých Karpatech - Montagová, Zdeňka (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato práce se zabývá úspěšností druhů rostlin při obnově květnatých luk v Bílých Karpatech využitím regionálních směsí. Věnuje se také druhové diverzitě porostů starých 1 až 8 let a jejím vztahem k podmínkám prostředí.
The assessment of the succes of species in regional seed mixtures in the restoration of meadows in Bílé Karpaty mountains
Keywords: sukcese; regionální směs; Bílé Karpaty; obnova luk; succession; regional seed mixture; White Carpathian mountains; restoration of meadows