Rozvoj nejen výtvarné tvořivosti dětí mladšího školního věku v rámci PVČ (projekt pro školní družinu) - Vadová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce má dvě části - teoretickou, ve které jsou objasněny pojmy související s rozvojem tvořivosti a faktory, které proces rozvíjení tvořivosti ovlivňují. Výtvarný projekt je druhou, praktickou částí s úvodem a vysvětlením struktury. Výtvarný projekt je inspirován linií pohádky Malý princ a zahrnuje jak prosociální témata, tak tvořivé činnosti z mnoha uměleckých oblastí včetně jejich prolínání a vzájemného doplňování.
How to Develop not Only Creativity of Children at the Age of 6-11 years in out of School Activities (Art-project for School Company)
Keywords: tvořivost; rozvoj tvořivosti; mladší školní věk; podmínky pro rozvoj tvořivosti; prosociální výchova; družina; výtvarný projekt; creativity; developing creativity; characterization of children at the age of 6 {--} 11 years; conditions for developing cereativity; pro-social education; company; art - project