Průzkum trhu práce v ČR - zvláště okrese Třebíč - Palátová, Monika (Jihočeská univerzita, 2007)
Tématem mé bakalářské práce je průzkum trhu práce v České republice, zvláště v okrese Třebíč. Cílem je osvětlení problematických oblastí nezaměstnanosti a analýza (pomocí dotazníkové metody) chování uchazečů o zaměstnání, kteří se registrují na Úřadu práce v Třebíči, a jejich přístupu k tomuto úřadu.
Research of employment market in Czech Republic - particularly in rucal district Třebíč