Firemní problematika - vzdělávání zaměstnanců v porovnání teorie a praxe. - Ambrožová, Viola (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá firemním vzděláváním. V teoretické části popisuje nejběžnější typy neformálního vzdělávání, jako jsou soft skills, koučink a supervize. Dále je prostor věnován firemní komunikaci a nastavení firemních procesů ve vzdělávání. V dalších částech je popisována konkrétní mezinárodní firma, kde je proveden výzkum zaměřený na spokojenost zaměstnanců, firemní komunikaci a efektivitu vzdělávacího programu.
Corporate questions - education of employees in comparison with the theory and experience.
Keywords: Klíčová slova: firemní vzdělávání; soft skills; koučink; supervize; firemní komunikace; Key words: company education; soft skills; couching; supervision; company communication