Propagace značky vybrané firmy na trhu potravin - Voráček, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce je analyzovat, v rámci spotřebního družstva Jednota České Budějovice, vnímání značky a účinnost reklamy na maloobchodním trhu potravin segmentovaném podle velikosti sídel. Navrhnout případnou změnu postupu při propagaci značky (značek).
The brand advertising in the selected company at the food market
Keywords: vnímání značky; Jednota spotřební družstvo České Budějovice; trh potravin; propagace; marketing; brand advertising; Jednota spotřební družstvo České Budějovice; food market; promotion; marketing