Geometrie pro 7. ročník ZŠ v pracovních listech - Němcová, Věra (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce je složena z pracovních listů, které jsou rozděleny podle pěti hlavních témat: shodnost, shodná zobrazení, čtyřúhelník, trojúhelník a lichoběžník, hranol. Každá kapitola je dále členěna podle dílčích témat. Každé podtéma obsahuje list teoretický, list procvičovací a písemnou práci. Na konci jednotlivých kapitol je zařazen také souhrnný procvičovací list a souhrnná písemná práce daného tématu.
Geometry for 7th grade primary school in worksheets
Keywords: 7. ročník ZŠ; pracovní list; shodnost; shodná zobrazení; čtyřúhelník; trojúhelník; lichoběžník; hranol; teoretický list; procvičovací list; písemná práce; 7th grade of primary school; consistency; center symmetry; quadrilateral; triangle; trapezoid; prism; worksheet; teoretici worksheet; exercise worksheet; test