Fylogenetické vztahy kokcidií parazitujících u myšice temnopásé (Apodemus agrarius) na základě sekvencí COX 3 genu - Kamiš, Jan (Jihočeská univerzita, 2019)
Fylogenetické vztahy kokcidií parazitujících u myšice temnopásé (Apodemus agrarius)byly analyzovány a vyhodnoceny. Studie byla založena na analýze mitochondriálního COX 3 genu, který byl poté porovnán s analýzami COX 1 genu. Metody molekulární biologie a fylogenetické počítačové programy byly použity v průběhu této studie.
Phylogenetic relationships of coccidia parasitizing striped field mice (Apodemus agrarius) based on sequences of the COX 3 gene.
Keywords: Myšice temnopásá; Apodemus agrarius; COX3; COX1; fylogenetické vztahy; kokcidie; Striped field mouse; Apodemus agrarius; COX3; COX1; phylogenetic relationships; coccidia